Wat doen wij

De compacte maar ook krachtige minihijskraan van D-Compact is uitermate geschikt voor het hijsen van een zware last op een moeilijk te bereiken locatie zowel binnen als buiten. Door zijn compacte afmetingen past hij door een standaard deuropening (80cm) en is hij overal in te zetten waar het voor een grote kraan niet mogelijk is te komen. Bijvoorbeeld in een achtertuin, een brandgang of een binnenplaats.

Door dat onze kraan ook volledig electrisch kan werken is hij zeer geschikt voor werkzaamheden binnen in een pand. Dit voorkomt co2 uitstoot en vermijd overlast van een draaiende en stinkende dieselmotor. De kraan is in te zetten voor het hijsen en plaatsen van o.a de volgende onderdelen:

  • staalconstructies
  • prefab elementen, zowel hout als beton.
  • kozijnen en schuifpuien
  • airco’s, warmtepompen en zonnepanelen
  • constructiebalken
  • trappen en hekwerken
  • gevelreclame
  • verbouwing en verhuizing

Glaszuiger

D-Compact is uw partner in het hijsen en plaatsen van glas. Met de preciese bediening van de compactkraan hijsen we de beglazing nauwkeurig op zijn plaats. Voor dit werk gebruiken wij de moderne Glass-Maxx S600 glaslifter. Deze vacuumheffer heeft een capaciteit van 600kg en is voorzien van een dubbelwerkend vacuümcircuit. Uniek is de radiografische bediening van deze glasheffer, op afstand vast te zuigen en los te koppelen. Kenmerken van de glaszuiger zijn als volgt:

- Dubbel vacuümcircuit voor het waarborgen van de veiligheid
- Zowel als spin- en lijnzuiger te gebruiken
- Radiografisch aanzuigen en loskoppelen
- Eindeloos rotatie bereik met 6 vergrendelingsopties
- Hoekverstelling speciaal voor binnen beglazing

Transportcarrier

Ons transporthondje, de Hoeflon TC1, kan door iedere deur. Waar uw goederen ook moeten zijn, onze dolly komt er.

De TC1 heeft een draaibaar plateau, is 40 centimeter hoog en heeft een draagvermogen van 1200kg. Hij heeft een laag zwaartepunt en een nauwkeurige manoeuvrering. Hij rijdt moeiteloos door een bocht, mét lading. Ook kan de TC1 op zeer schuine hellingen rijden.